3 fejes ultrahang készülék ST-F-801C

3 fejes ultrahang készülék ST-F-801C Beauty Derm 3 fejes test és arckezelő ultrahang készülék 3 különböző átmérőjű kezelőfejjel. Érintő paneles moduláció szabályozóval, digitális idő és intenzitás kijelzővel kezelési…
83 130 Ft
(65 457 Ft + 27% ÁFA) [232.70EUR] / db
Hűségpont: 831 pont
3 fejes ultrahang készülék ST-F-801C

Beauty Derm 3 fejes test és arckezelő ultrahang készülék

3 különböző átmérőjű kezelőfejjel.
Érintő paneles moduláció szabályozóval,
digitális idő és intenzitás kijelzővel
kezelési idő számlálóval
Funkciói:

hatóanyag bejuttatás,
alakformálás,
mikromasszázs.
Technikai adatok:

AC220V/25W

Méretek:

Szélesség: 31cm

Hosszúság: 30 cm

Magasság: 17cm

Szállítás

GLS Futár - Házhozszállítás - Utánvét


Maximum 40 kg-ig választható! Utánvétes küldemény! Közvetlenül a GLS futárjának fizetheti megrendelését készpénzben! A GLS SMS-t küld Önnek a csomag kézbesítésének reggelén, mely tartalmazza a csomag azonosító számát, a kézbesítés várható idejét (pl.: 8–11 óra között) és a futár telefonszámát.

A termék súlya 10.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 2 099 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion

GLS-Házhozszállítás - Utalás, Bankkártya


Max. 40 kg-ig választható! A rendelés értékét és a szállítási költséget, a rendelés végeztével fizetheti. Választhatja a Barion kártyás fizetést. Ha nem szeretne adatokat megadni az interneten, kérjük várja meg , míg megküldjük díjbekérőszámlánkat, mely tartalmazza számlaszámunkat, s az utalandó összeget! A GLS SMS-t küld Önnek a csomag kézbesítésének reggelén, mely tartalmazza a csomag azonosító számát, a kézbesítés várható idejét (pl.: 8–11 óra között) és a futár telefonszámát.

A termék súlya 10.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 790 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Túlméretes küldemény - ÁTUTALÁS


Minden bútor és elektro-kozmetikai nagy-gép külön szállítási tételnek minősül, melyre ELŐREUTALÁS esetén 100 kg-ig és/vagy 1m3-ig: - Budapest közigazgatási határán belül INGYENES - Pest megye területén belül bruttó 8.900.- - Pest megye határán kívül bruttó 20.000.- 100kg és/vagy 1m3 feletti tétel esetén egyedi árszabást alkalmazunk - ekkor személyesen egyeztetünk vásárlóinkkal! Kozmetikai- és fodrászbútort, amennyiben annak súlya meghaladja a 40 kg-ot, utánvéttel nem szállítunk!!

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek