Szakmai regisztráció esetén, számos termék kedvezménnyel! Tájékoztató a "Hírek" menüpontban!

Adatvédelem

A honlapon található képek, grafikák, szövegek, valamint környezetük és a szellemi termékek a hatályos magyar és a nemzetközi jog által egyaránt védettek, illetve szellemi termékekre vonatkozó védettséget élveznek.
Ezeket - az áruháztulajdonos előzetes írásos engedélye nélkül - kereskedelmi célra, kiadásra sem változatlanul, sem átalakítva, nem szabad felhasználni,  illetve más honlapon sem szabad megjeleníteni.

Jelen weboldal üzemeltetője tiszteli mások szellemi termékét. Abban az esetben, ha valamely felhasználó úgy véli, hogy az oldalon saját szerzői jogait sérti egy kép jelenléte – azaz a kép saját tulajdonát képezi, az levédett, és annak közléséhez írásos engedély vagy díjazás szükséges, vagy nem kívánja, hogy az oldalon megjelenjen – akkor lépjen velem kapcsolatba, jelezze felém kifogását, és ha egyértelmű a szerzői jogsértés, akkor az adott képet azonnali hatállyal eltávolítom az oldalról. 
Az oldal üzemeltetője kizárólag olyan képeket használ, amelyekre a forrásként megjelölt oldal jogi nyilatkozatában engedélyt adott, vagy nem szerepelt erre vonatkozó tartalom. 
Az oldal üzemeltetője felelősséget nem vállal azért, hogy a kép forrásoldala kizárólagos tulajdonosa-e az adott képnek vagy sem, így kizárja a felelősséget arra vonatkozóan, ha bármely felhasználó, látogató anyagi kártérítést követelne egy, a tulajdonát képező kép használata esetén. 
 
A személyes adatokra vonatkozó követelmények a gépi feldolgozás során  az Ön személyes adtait tisztességesen és törvényesen dolgozzuk fel, az adatokat csak meghatározott és törvényes célra tároljuk, és attól eltérő módon nem használjuk fel. Megfelelő biztonsági intézkedéseket teszünk az adatállományokban tárolt személyes adatok védelme érdekében a jogtalan hozzáférést, megváltoztatást vagy terjesztést megakadályozzuk. 
 
Adatvédelmi irányelvek
 
Az áruház üzemeltetője kijelenti, hogy a hatályos adatvédelmi jogszabályok (így az 1992. évi LXIII. törvény) rendelkezéseinek megfelelően minden személyes adatot véd és titkosan kezel. A felhasználók az adatvédelmi szabályzat elfogadásával regisztrálhatnak az oldalon. Harmadik fél részére az adatokat nem szolgáltatja ki!

Áruházunkban hűségpont rendszer működik!

Vásárlásai után a termékeknél és a kosárban feltüntetett mennyiségű hűségpontot kap. Ezeket a pontokat később levásárolhatja.