Color Awf Szempillafesték 15ml

Color Awf Szempillafesték 15ml   Harmonikus arckifejezést úgy érhetünk el, ha a szempillákat sötétebbre festjük, a szemöldöknél. Ezt a célt kétféleképpen érhetjük el : Az egyik módszer, hogy a grafit vagy természetes barna…
1 170 Ft
(921 Ft + 27% ÁFA) [3.28EUR] / db
Hűségpont: 11 pont

Color Awf Szempillafesték 15ml

 

Harmonikus arckifejezést úgy érhetünk el, ha a szempillákat sötétebbre festjük, a szemöldöknél.

Ezt a célt kétféleképpen érhetjük el :

Az egyik módszer, hogy a grafit vagy természetes barna lágy vonalúra festjük a szemöldököt és a mélyfekete vagy a kékesfekete színt választjuk a szempillákhoz.

A másik módszer, hogy ugyan azzal a színnel festjük a pillákat és a szemöldököt is, de különböző ideig hagyjuk a festéket hatni, mert a szín tónusa a hatóidő meghosszabbításával változik (sötétedik).

Előkészítés: a szempillák, szemhéj és a szemöldök területéről, zsírmentes (a szín mélysége és tartóssága is ettől függ) kozmetikummal távolítsuk el a smink maradványokat. A környező bőrterületet, különösen a szempillák körül, kenjük be ásványi eredetű krémmel pl. vazelin, hogy a bőr ne érintkezzen a festékkel. Helyezzük az alsó szemhéjra a pillák alá, a szempilla alátéteket és kérjük meg a vendéget, hogy csukja le a szemét.

Festék kikeverés: kb.2-cm hosszú csíkot nyomjunk kis a festékes tubusból és 10 csepp aktiváló oldattal (3%-os hidrogénperoxid) keverjük kenhető, krém állagúvá. A festéket azonnal kenjük fel! Felkenés: a festéket először a szempillára vigyük fel a mellékelt ecsettel majd a szemöldökre, a szőrnövekedés irányába. Hatóidő: 5-10 perc, a kívánt színmélységtől függően.

Lemosás: a hatóidő letelte után, langyos vízzel és egy vatta pamaccsal mossa le a festéket. A bőr esetleges elszíneződését szapannal (ne samponnal) és egy vattapamaccsal törüljük le. A bőrt kenjük be bőrápoló krémmel.

Választék (választható): Fekete, Kékesfekete, Barna, Világosbarna

Szállítás

Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomata - Utánvét


Maximum 5 kg-ig választható! Magyarország területén, 66 átvételi helyszínen megtalálható csomagautomatából veheti át csomagját. Kizárólag bankkártyával tudja kiegyenlíteni megrendelésének vételárát a csomagautomatánál. Az átvételi lehetőségről SMS-ben kap értesítést. Az üzenetben elküldött egyedi, csak az Ön által ismert kóddal nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját. Fontos: őrizze meg a kapott SMS-t, mert szüksége lehet rá, ha vissza szeretné küldeni a csomagot!

Szállítási díj: 1 299 Ft
Barion
Foxpost csomagautomata

Foxpost/Utal/Bankk.


Maximum 5 kg-ig választható! Mo. területén, 66 átvételi helyszínen megtalálható csomagautomatából veheti át csomagját. Ebben az esetben átutalással tud fizetni (a szükséges Proforma számlát mailban küldjük meg), de lehetősége van a rendelés végeztével a Barion bankkártyás fizetés segítségével kiegyenlíteni megrendelésének ellenértékét! A csomag átvételi lehetőségről SMS-ben kap értesítést. Az üzenetben elküldött egyedi, csak az Ön által ismert kóddal nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját!

Szállítási díj: 1 099 Ft

GLS Futár - Házhozszállítás - Utánvét


Maximum 40 kg-ig választható! Utánvétes küldemény! Közvetlenül a GLS futárjának fizetheti megrendelését készpénzben, vagy bankkártyával! A GLS SMS-t küld Önnek a csomag kézbesítésének reggelén, mely tartalmazza a csomag azonosító számát, a kézbesítés várható idejét (pl.: 8–11 óra között) és a futár telefonszámát.

A termék súlya 0.02 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 899 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

GLS-Házhozszállítás - Átutalás


Maximum 40 kg súlyhatárig választható! Ebben az esetben átutalással tud fizetni - a szükséges Proforma számlát mailban küldjük meg! A díjbekérő megküldése után 48 órán belül kérjük kiegyenlíteni a rendelés végösszegét! Amennyiben nem érkezik meg vásárlásának ellenértéke számlánkra, úgy rendelését töröljük!

A termék súlya 0.02 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 499 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion

GLS-Házhozszállítás - Bankkártyás fizetés a rendelés végén


Maximum 40 kg súlyhatárig választható! A rendelés befejeztével a rendszer átirányítja Önt a Barion fizetési felületére, ahol a szükséges információk megadása után egyenlítheti ki vásárlásának végösszegét! ( A Barion Payment Zrt. elektronikuspénz-kibocsátó intézmény. Tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzi a 2009/110/EK Elektronikus Pénzről szóló EU direktívának megfelelően. Licencazonosító: H-EN-I-1064/2013 | Intézményazonosító: 25353192 | Barion Payment Zrt. )

A termék súlya 0.02 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 499 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Túlméretes küldemény - ÁTUTALÁS


Minden bútor és elektro-kozmetikai nagy-gép külön szállítási tételnek minősül, melyre ELŐREUTALÁS esetén 100 kg-ig és/vagy 1m3-ig: - Budapest közigazgatási határán belül INGYENES - Pest megye területén belül bruttó 8.900.- - Pest megye határán kívül bruttó 20.000.- 100kg és/vagy 1m3 feletti tétel esetén egyedi árszabást alkalmazunk - ekkor személyesen egyeztetünk vásárlóinkkal! Kozmetikai- és fodrászbútort, amennyiben annak súlya meghaladja a 40 kg-ot, utánvéttel nem szállítunk!!

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Kapcsolódó termékek