Londa Professional Blonding Szőkítőpor 2x500g

Londa Professional Blonding Szőkítőpor 2x500g   Londa - Blonding szőkítőpor - Minden hajtípushoz és valamennyi szőkítési technikához ajánlott - Kontrollált, akár 7 árnyalatnyi felvilágosítást biztosít a speciális…
11 689 Ft
(9 204 Ft + 27% ÁFA) / szett
Hűségpont: 58 pont

Londa Professional Blonding Szőkítőpor 2x500g

 

Londa - Blonding szőkítőpor - Minden hajtípushoz és valamennyi szőkítési technikához ajánlott

- Kontrollált, akár 7 árnyalatnyi felvilágosítást biztosít a speciális Lightening - technológia révén

- Integrált olaj összetevőinek köszönhetően garantáltan porzásmentes és a hatóidő alatt végig megtartja krémes állagát

- A vendégek személyisége nagyon különböző, épp úgy mint elképzeléseik a szőke hajról. De mindannyian ugyanazt akarják: életteli hajszínt, mely megjelenésüket érdekesebbé és még vonzóbbá varázsolja

- A Londa Blondoran felvilágosítási rendszerének köszönhetően az életteli és friss hajszín most még könnyebben elkészíthető

- A Blondoran a kreatív lehetőségek tárházát kínálja Önnek ahhoz, hogy a szőkéről alkotott számos új és egyéni elképzeléseket megvalósítsa

- A speciális Londa Lightening - technológiának köszönhetően a Blondoran kontrollált felvilágosítást tesz lehetővé akár 7 árnyalatig

- Az egymással optimálisan összehangolt alkotóelemek az oxidáló emulzió hozzáadásával aktiválódnak és egy speciális oxigén rendszerként működnek

- Mindezek mellett a felvilágosítási eljárás rendkívül felhasználóbarát a végig megmaradó krémes állagú szőkítő masszának köszönhetően.

ÓVINTÉZKEDÉSEK: FONTOS: A készítmény perszulfátokat tartalmaz. Ez allergiás reakciót válthat ki, mely egyes ritka esetekben súlyos is lehet.

Ön és vendége védelme érdekében feltétlenül szükséges a következő óvintézkedések betartása: NE HASZNÁLJA, HA: Ön vagy vendége szőkítőtermék használata során bármikor bármilyen reakciót észlelt. Vendége fejbőre érzékeny, irritált vagy sérült. Ön vagy vendége érzékenységét illetően felmerülő minden kérdésben forduljon orvoshoz, vagy javasolja vendégének, hogy konzultáljon orvosával.

Ezt a terméket úgy fejlesztették ki, hogy csökkentették annak illékonyságát, mindazonáltal kövesse az alábbi óvintézkedéseket az előkészítés során:

" NE LÉLEGEZZE BE A PORT ÉS NE HAGYJA, HOGY VENDÉGE BELÉLEGEZZE!

" ELDOBHATÓ VÉDŐKESZTYŰ HASZNÁLATA KÖTELEZŐ a termék előkészítése, felvitele és leöblítése során!

" JÓL SZELLŐZŐ HELYSÉGBEN KEVERJE KI A TERMÉKET!

" KIZÁRÓLAG A MEGFELELŐ OXIDANTOKKAL HASZNÁLJA A TERMÉKET! Ez a szőkítő termék tartalmaz AMMÓNIÁT ÉS PERSZULFÁTOKAT! 

" NE HASZNÁLJA A TERMÉKET SZAKÁLL, BAJUSZ, SZEMPILLA VAGY SZEMÖLDÖK SZŐKÍTÉSÉRE!

Csak rendeltetésszerűen, a haj szőkítésére használja a terméket!

" KERÜLJE A TERMÉK SZEMBE KERÜLÉSÉT! AMENNYIBEN A TERMÉK SZEMBE JUT, AZONNAL ÖBLÍTSE KI BŐ VÍZZEL! HA A VENDÉG KONTAKLENCSÉT VISEL, TÁVOLÍTSA EL ÖBLÍTÉS ELŐTT!

" HA A TERMÉK FELVITELE SORÁN ALLERGIÁS REAKCIÓ LÉP FEL, MINT PÉLDÁUL CSÍPÉS, IRRITÁCIÓ, PATTOGZÓ VAGY ÉGETŐ ÉRZÉS A FEJBŐRÖN, ESETLEG LÉGZÉSI PROBLÉMÁK, AZONNAL MOSSA LE A TERMÉKET MELEG VÍZZEL, ÉS NE HASZNÁLJA! ÚJABB SZŐKÍTÉS ELŐTT JAVASOLJA VENDÉGÉNEK, HOGY KÉRJEN ORVOSI SZAKVÉLEMÉNYT!

" NE LÉPJE TÚL A MEGADOTT HATÓIDŐT! A HATÓIDŐ LEJÁRTA UTÁN NAGYON ALAPOSAN ÖBLÍTSE KI A HAJBÓL MELEG VÍZZEL!

" NE HASZNÁLJA NAGYON VÉKONY SZÁLÚ, TÖRÉKENY, ÉRZÉKENY HAJON!

" NE HASZNÁLJA TARTÓS HAJKIEGYENESÍTÉSSEL VAGY DAUEROLÁSSAL EGY NAPON!

" NE HASZNÁLJA HENNÁVAL VAGY HAJSZÍN-REGENERÁLÓVAL (FÉMTARTALMÚ HAJFESTÉKKEL) FESTETT HAJON!

" GYERMEKEKTŐL TÁVOL TARTANDÓ! NE HASZNÁLJA GYERMEKEK HAJÁN!

" KIZÁRÓLAG SZAKIPARI HASZNÁLATRA!

Kiszerelés: 2x500 g

Összetevők: Potassium Persulfate, Sodium Silicate, Magnesium Carbonate Hydroxide, Mineral Oil/Paraffinum Liquidum, Ammonium Persulfate, Sodium Stearate, Xanthan Gum, Oryza Sativa (Rice) Starch, Algin, Disodium EDTA, Silica, Ultramarines/ CI 77007, Aqua/Water

 

Szállítás

Barion

Kiszállítás kizárólag Budapest területén / 20.000.-Ft-tól


Kiszállítás kizárólag Budapest területén / 20.000.-Ft-tól / Max.40kg-ig KIZÁRÓLAG ABBAN AZ ESETBEN VÁLASSZA EZT AZ OPCIÓT, HA BUDAPESTI SZÁLLÍTÁSI CÍMMEL RENDELKEZIK! A szállítási díj, a mindenkori, cégek számára előírt üzemanyagár díja! Jelenleg bruttó 780.-Ft. A megrendelés értékét a webáruház felületén keresztül bankkártyával tudja kiegyenlíteni, illetve lehetősége van átutalni annak ellenértékét, miután megküldtük az utaláshoz szükséges információkat díjbekérő számla kíséretében!

A termék súlya 1.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 780 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

GLS Futár - Házhozszállítás - Utánvét


Maximum 40 kg-ig választható! Kizárólag a bruttó 10.000.-Ft-ot NEM meghaladó rendelések esetén! Utánvétes küldemény! Közvetlenül a GLS futárjának fizetheti megrendelését készpénzben, vagy bankkártyával! A GLS SMS-t küld Önnek a csomag kézbesítésének reggelén, mely tartalmazza a csomag azonosító számát, a kézbesítés várható idejét (pl.: 8–11 óra között) és a futár telefonszámát.

A termék súlya 1.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 2 199 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

GLS-Házhozszállítás - Átutalás


Maximum 40 kg-ig választható! Kizárólag a bruttó 10.000.-Ft-ot NEM meghaladó rendelések esetén! Ebben az esetben átutalással tud fizetni - a szükséges Proforma számlát mailban küldjük meg! A díjbekérő megküldése után 48 órán belül kérjük kiegyenlíteni a rendelés végösszegét! Amennyiben nem érkezik meg vásárlásának ellenértéke számlánkra, úgy rendelését töröljük!

A termék súlya 1.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 899 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion

GLS-Házhozszállítás - Bankkártyás fizetés a rendelés végén


Maximum 40 kg-ig választható! Kizárólag a bruttó 10.000.-Ft-ot meghaladó rendelések esetén! Barion fizetési felületére történő átirányítás, ahol a szükséges információk megadása után egyenlítheti ki vásárlásának végösszegét! ( A Barion Payment Zrt. elektronikuspénz-kibocsátó intézmény. Tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzi a 2009/110/EK Elektronikus Pénzről szóló EU direktívának megfelelően. Licencazonosító: H-EN-I-1064/2013 | Intézményazonosító: 25353192 | Barion Payment Zrt. )

A termék súlya 1.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 899 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomata - Utánvét


Maximum 5 kg-ig választható! Magyarország területén, 66 átvételi helyszínen megtalálható csomagautomatából veheti át csomagját. Kizárólag bankkártyával tudja kiegyenlíteni megrendelésének vételárát a csomagautomatánál. Az átvételi lehetőségről SMS-ben kap értesítést. Az üzenetben elküldött egyedi, csak az Ön által ismert kóddal nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját.

Szállítási díj: 1 599 Ft
Barion
Foxpost csomagautomata

Foxpost/Utal/Bankk.


Maximum 5 kg-ig választható! Mo. területén, 66 átvételi helyszínen megtalálható csomagautomatából veheti át csomagját. Ebben az esetben átutalással tud fizetni (a szükséges Proforma számlát mailban küldjük meg), de lehetősége van a rendelés végeztével a Barion bankkártyás fizetés segítségével kiegyenlíteni megrendelésének ellenértékét! A csomag átvételi lehetőségről SMS-ben kap értesítést. Az üzenetben elküldött egyedi, csak az Ön által ismert kóddal nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját!

Szállítási díj: 1 399 Ft

Túlméretes küldemény - ÁTUTALÁS


Minden bútor és elektro-kozmetikai nagy-gép külön szállítási tételnek minősül, melyre ELŐREUTALÁS esetén 100 kg-ig és/vagy 1m3-ig: - Budapest közigazgatási határán belül INGYENES - Pest megye területén belül bruttó 8.900.- - Pest megye határán kívül megbeszélés szerint. 100kg és/vagy 1m3 feletti tétel esetén egyedi árszabást alkalmazunk - ekkor személyesen egyeztetünk vásárlóinkkal! Kozmetikai- és fodrászbútort, amennyiben annak súlya meghaladja a 40 kg-ot, utánvéttel nem szállítunk!!

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek