Subrina Mad Touch színező krém 200ml

Subrina Mad Touch színező krém 200ml                                                                                                                                               …
4 660 Ft
(3 669 Ft + 27% ÁFA) [13.29EUR] / db
Hűségpont: 46 pont

Subrina Mad Touch színező krém 200ml                                                                                                                                                                                                                                                                  

Választható:
 • MYSTIC PURPLE,
 • AZOURE TOURQUISE ,
 • INFRA ORANGE,
 • IGUANA GREEN,
 • PASSION RED,
 • MANIC MIDNIGHT BLUE,
 • MANIC PINK,
 • JOLLY,
 • CLEAR MIX,
 • BOWNIE BROWN,
 • ARCTIC SILVER,
 • MAGNETIC GREY

Magas intenzitású direkt pigmenteket tartalmazó ammóniamentes,oxidálószer nélkül alkalmazandó fizikai hajszínező, mely csillogó, hosszan-tartó színeredményt biztosít 9 intenzív árnyalatban, melyből a Clear Mix segítségével pasztell árnyalatok is könnyen elérhetőek. Hajbarát formulájának köszönhetően (pH3) semmilyen károsodást nem okoz a hajban.
Használata: száraz hajra vigye fel hajfestőecset segítségével. Más festékkel, színezővel vagy oxidálószerrel nem összekeverhető. Hatóidő 30 perc, hőkezeléssel 20 perc. Letelte után vízzel alaposan öblítse le, majd színstabilizáló samponnal mossa meg a hajat.

SUBRINA Mad Touch Clear Mix pasztelesítő krém 200ml 52233
Kellemes pasztell árnyalatok a lehető legegyszerűbben, a haj károsodása nélkül.
Javasolt keverési arány: 20gr Clear Mix + 1 gr Mad Touch direkt szín.
Használata: a kívánt mennyiséget keverőtálban keverje össze, majd száraz hajra vigye fel hajfestőecset segítségével. Más festékkel, színezővel vagy oxidálószerrel nem összekeverhető. Hatóidő 30 perc, hőkezeléssel 20 perc. A hatóidő letelte után vízzel alaposan öblítse le, majd színstabilizáló samponnal mossa meg a hajat.

Választék (választható): MYSTIC PURPLE, AZOURE TOURQUISE, INFRA ORANGE, IGUANA GREEN, PASSION RED, MANIC MIDNIGHT BLUE, MANIC PINK, JOLLY, CLEAR MIX, BOWNIE BROWN, ARCTIC SILVER, MAGNETIC GREY

Szállítás

GLS Futár - Házhozszállítás - Utánvét


Maximum 40 kg-ig választható! Utánvétes küldemény! Közvetlenül a GLS futárjának fizetheti megrendelését készpénzben! A GLS SMS-t küld Önnek a csomag kézbesítésének reggelén, mely tartalmazza a csomag azonosító számát, a kézbesítés várható idejét (pl.: 8–11 óra között) és a futár telefonszámát.

A termék súlya 0.20 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 690 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion
PayPal

GLS-Házhozszállítás - Utalás, Bankkártya


Max. 40 kg-ig választható! A rendelés értékét és a szállítási költséget, a rendelés végeztével fizetheti. Választhatja a Barion kártyás fizetést, vagy a PayPal felületét. Ha nem szeretne adatokat megadni az interneten, kérjük várja meg a visszaigazolásunkat, mely tartalmazza számlaszámunkat, s az utalandó összeget! A GLS SMS-t küld Önnek a csomag kézbesítésének reggelén, mely tartalmazza a csomag azonosító számát, a kézbesítés várható idejét (pl.: 8–11 óra között) és a futár telefonszámát.

A termék súlya 0.20 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 290 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion
PayPal
Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomata/Utalás, B.kártya


Magyarország területén, 66 átvételi helyszínen megtalálható csomagautomatából veheti át csomagját. Ebben az esetben előreutalással, vagy a rendelés végeztével a Barion bankkártyás fizetés segítségével egyenlítheti ki megrendelésének ellenértékét! Az átvételi lehetőségről SMS-ben kap értesítést. Az üzenetben elküldött egyedi, csak az Ön által ismert kóddal nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját. Fontos: őrizze meg a kapott SMS-t, mert szüksége lehet rá, ha vissza szeretné küldeni a csomagot!

Szállítási díj: 990 Ft
Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomata - Utánvét


Magyarország területén, 66 átvételi helyszínen megtalálható csomagautomatából veheti át csomagját. Kizárólag bankkártyával tudja kiegyenlíteni megrendelésének vételárát a csomagautomatánál. Az átvételi lehetőségről SMS-ben kap értesítést. Az üzenetben elküldött egyedi, csak az Ön által ismert kóddal nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját. Fontos: őrizze meg a kapott SMS-t, mert szüksége lehet rá, ha vissza szeretné küldeni a csomagot!

Szállítási díj: 1 199 Ft

Túlméretes küldemény - ÁTUTALÁS


Minden bútor és elektro-kozmetikai nagy gép külön szállítási tételnek minősül, melyre ELŐREUTALÁS esetén 40 kg-ig és/vagy 1m3-ig, bruttó 20.000 Ft szállítási díjat számolunk fel. 40kg és/vagy 1m3 feletti tétel esetén egyedi árszabást alkalmazunk - ilyen esetben feltétlenül személyesen egyeztetünk vásárlóinkkal! Kozmetikai- és fodrászbútort, amennyiben annak súlya meghaladja a 40 kg-ot, utánvéttel nem szállítunk!!

Vásárlói értékelések


2019-11-13

Imadom❤


2018-05-02

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!


2018-05-02

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!


2016-08-30

Nagyon jó minőség, messze a legélénkebb színek, s leghosszabb ideig tartós. Ez az árnyalat csak itt volt elérhető. Gyönyörű, telt színek.


2016-05-09

Imádom!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek