Subrina Professional Gele Blanc Szőkítőpor 500g 52025/53413

Subrina Professional Gele Blanc Szőkítőpor 500g 52023/53413 Az akár 7 árnyalattal történő szőkítés, hajvilágosítás lehetősége Rendkívüli eredmény már 3%-os és 1,9%-os krémhidrogénnel is (a különösen kíméletes kezelésekhez) Semlegesíti…
4 260 Ft
(3 354 Ft + 27% ÁFA) [11.93EUR] / db
Hűségpont: 42 pont

Subrina Professional Gele Blanc Szőkítőpor 500g 52023/53413


Az akár 7 árnyalattal történő szőkítés, hajvilágosítás lehetősége
Rendkívüli eredmény már 3%-os és 1,9%-os krémhidrogénnel is (a különösen kíméletes kezelésekhez)
Semlegesíti a nem kívánt hatásokat (kék pigmentek)
Tiszta szőke hatás eléréséhez
Természetes és festett hajra egyaránt alkalmazható
A szőkítési folyamat feletti kontroll
Megbízható eredmény
Hajszerkezet védelem
Krémes állag
Minden felhasználási módhoz alkalmas
Az olajos keverék aktív hatóanyagok kombinációja hidratáló lipidekkel, melyek megvédik a haj szerkezetét a hatóidő alatt és megbízható szőkítést garantálnak.
A kék pigmentek semlegesítik a nemkívánt hatásokat (narancs, sárga hatások) már a hatóidő alatt.
Tökéletes alkalmazási lehetőségek – a krémes állaga stabil, nem változik.
Minden felhasználáshoz – minden technikához.

Használata:
Keverési arány: 1:2 Hatóidő: maximum 50 perc Világosítási szintek:
1,9% - 3 árnyalattal világosabb
3% - 4 árnyalattal világosabb
6% - 5 árnyalattal világosabb
9% - 6 árnyalattal világosabb
12% - 7 árnyalattal világosabb
A világosítás szintje függ a haj szerkezetétől és állapotától

Szállítás

Foxpost csomagautomata

Foxpost csomagautomata - Utánvét


Maximum 5 kg-ig választható! Magyarország területén, 66 átvételi helyszínen megtalálható csomagautomatából veheti át csomagját. Kizárólag bankkártyával tudja kiegyenlíteni megrendelésének vételárát a csomagautomatánál. Az átvételi lehetőségről SMS-ben kap értesítést. Az üzenetben elküldött egyedi, csak az Ön által ismert kóddal nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját. Fontos: őrizze meg a kapott SMS-t, mert szüksége lehet rá, ha vissza szeretné küldeni a csomagot!

Szállítási díj: 1 299 Ft
Barion
Foxpost csomagautomata

Foxpost/Utal/Bankk.


Maximum 5 kg-ig választható! Mo. területén, 66 átvételi helyszínen megtalálható csomagautomatából veheti át csomagját. Ebben az esetben átutalással tud fizetni (a szükséges Proforma számlát mailban küldjük meg), de lehetősége van a rendelés végeztével a Barion bankkártyás fizetés segítségével kiegyenlíteni megrendelésének ellenértékét! A csomag átvételi lehetőségről SMS-ben kap értesítést. Az üzenetben elküldött egyedi, csak az Ön által ismert kóddal nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját!

Szállítási díj: 1 099 Ft

GLS Futár - Házhozszállítás - Utánvét


Maximum 40 kg-ig választható! Utánvétes küldemény! Közvetlenül a GLS futárjának fizetheti megrendelését készpénzben, vagy bankkártyával! A GLS SMS-t küld Önnek a csomag kézbesítésének reggelén, mely tartalmazza a csomag azonosító számát, a kézbesítés várható idejét (pl.: 8–11 óra között) és a futár telefonszámát.

A termék súlya 0.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 899 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

GLS-Házhozszállítás - Átutalás


Maximum 40 kg súlyhatárig választható! Ebben az esetben átutalással tud fizetni - a szükséges Proforma számlát mailban küldjük meg! A díjbekérő megküldése után 48 órán belül kérjük kiegyenlíteni a rendelés végösszegét! Amennyiben nem érkezik meg vásárlásának ellenértéke számlánkra, úgy rendelését töröljük!

A termék súlya 0.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 499 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion

GLS-Házhozszállítás - Bankkártyás fizetés a rendelés végén


Maximum 40 kg súlyhatárig választható! A rendelés befejeztével a rendszer átirányítja Önt a Barion fizetési felületére, ahol a szükséges információk megadása után egyenlítheti ki vásárlásának végösszegét! ( A Barion Payment Zrt. elektronikuspénz-kibocsátó intézmény. Tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank engedélyével végzi a 2009/110/EK Elektronikus Pénzről szóló EU direktívának megfelelően. Licencazonosító: H-EN-I-1064/2013 | Intézményazonosító: 25353192 | Barion Payment Zrt. )

A termék súlya 0.50 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 499 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Túlméretes küldemény - ÁTUTALÁS


Minden bútor és elektro-kozmetikai nagy-gép külön szállítási tételnek minősül, melyre ELŐREUTALÁS esetén 100 kg-ig és/vagy 1m3-ig: - Budapest közigazgatási határán belül INGYENES - Pest megye területén belül bruttó 8.900.- - Pest megye határán kívül bruttó 20.000.- 100kg és/vagy 1m3 feletti tétel esetén egyedi árszabást alkalmazunk - ekkor személyesen egyeztetünk vásárlóinkkal! Kozmetikai- és fodrászbútort, amennyiben annak súlya meghaladja a 40 kg-ot, utánvéttel nem szállítunk!!

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Mások az alábbi termékeket vásárolták mellé...

Hasonló termékek