TOUCHBeauty 1385 Cream Booster ( 5+1 a-funkciós) Hot, cool, szonikus masszázs

Akciós!
TOUCHBeauty 1385 Cream Booster ( 5+1 a-funkciós) Hot, cool, szonikus masszázs, sárga fényterápiás kezelés - komplex rejuvenáló arckezeléshez   A készülék kombinálja a folyamatos és szakaszos szonikus masszázs és a hideg/meleg, illetve a sárga fényterápiás …
28 730 Ft 18 999 Ft
(14 960 Ft + 27% ÁFA) [53.18EUR] / db
Hűségpont: 189 pont
Max. rendelhető 2 db

TOUCHBeauty 1385 Cream Booster ( 5+1 a-funkciós) Hot, cool, szonikus masszázs, sárga fényterápiás kezelés - komplex rejuvenáló arckezeléshez

 

A készülék kombinálja a folyamatos és szakaszos szonikus masszázs és a hideg/meleg, illetve a sárga fényterápiás  funkciókat. Laptopra vagy telefonra illesztve pár perc alatt feltöltődik és hosszú ideig nem kell újra tölteni. Alkalmas hatóanyag bőrbe juttatására. A kezelés bőrre gyakorolt hatásai: mélyen és hosszantartóan hidratálja, táplálja, rejuvenálja és erővel tölti fel a bőrsejteket.

Milyen bőrállapotok kezelésére javasolt a TOUCHBeauty 1385 CREAM BOOSTER készülék?

  • Anti Aging – ráncok, barázdák kezelés
  • Bőrtápláló, zsíroldékony hatóanyagok, mélyrétegbe juttatása.
  • Érett bőr, pigmentfoltok kezelése, bőrhalványítás.

Készülék funkciók:

  • Hot masszázs funkció: 42 C fokos kezelés feltölti tápanyagokkal a bőrt és maximalizálja a hatóanyag felszívódást.
  • Cool masszázs funkció: 6 C fokos kezelés segít feszesíteni a bőrt, összehúzza a pórusokat és javítja a bőr textúráját.
  • Szonikus (mechanikai masszázs) funkció: szakaszos és folyamatos, nagyfrekvenciás rezgések 5 mp-es finom megszakításokkal.
  • Sárga fényterápiás kezelés funkció: - 590 Nm hullámhosszú, bőrerősítő fény, immunerősítő (esophilaxia) sárga fény csökkenti a fekete foltokat és világosítja a bőrt.

HASZNÁLAT

A bőrtisztítás után, kenjük fel a Lady STELLA OLIVA PROFESSIONAL REJUVENÁCIÓS RÁNCFELTÖLTŐ LIFTING KRÉMMEL. A készüléket bekapcsolva egymás után végezzük el - az 5-8 percig tartó-  a hideg/meleg/szonikus masszázs, sárga fénykezelés közben. Távolítsuk el a pakolás maradványokat és tonikkal töröljük át a bőrt.

Szállítás

GLS Futár - Házhozszállítás - Utánvét


Maximum 40 kg-ig választható! Utánvétes küldemény! Közvetlenül a GLS futárjának fizetheti megrendelését készpénzben! A GLS SMS-t küld Önnek a csomag kézbesítésének reggelén, mely tartalmazza a csomag azonosító számát, a kézbesítés várható idejét (pl.: 8–11 óra között) és a futár telefonszámát.

A termék súlya 1.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 690 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ
Barion

GLS-Házhozszállítás - Utalás, Bankkártya


Max. 40 kg-ig választható! A rendelés értékét és a szállítási költséget, a rendelés végeztével fizetheti. Választhatja a Barion kártyás fizetést. Ha nem szeretne adatokat megadni az interneten, kérjük várja meg , míg megküldjük díjbekérőszámlánkat, mely tartalmazza számlaszámunkat, s az utalandó összeget! A GLS SMS-t küld Önnek a csomag kézbesítésének reggelén, mely tartalmazza a csomag azonosító számát, a kézbesítés várható idejét (pl.: 8–11 óra között) és a futár telefonszámát.

A termék súlya 1.00 Kg, így a szállítási költség 1 termék esetében 1 290 Ft.
Szállítási díj: Súlytól függ

Túlméretes küldemény - ÁTUTALÁS


Minden bútor és elektro-kozmetikai nagy-gép külön szállítási tételnek minősül, melyre ELŐREUTALÁS esetén 100 kg-ig és/vagy 1m3-ig: - Budapest közigazgatási határán belül INGYENES - Pest megye területén belül bruttó 8.900.- - Pest megye határán kívül bruttó 20.000.- 100kg és/vagy 1m3 feletti tétel esetén egyedi árszabást alkalmazunk - ekkor személyesen egyeztetünk vásárlóinkkal! Kozmetikai- és fodrászbútort, amennyiben annak súlya meghaladja a 40 kg-ot, utánvéttel nem szállítunk!!

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek