Regisztráljon szakmai partnerünkként! Fodrászok, kozmetikusok, masszőrök, s minden felhasználónk, aki a szépségipar területén dolgozik, kedvezménnyel vásárolhatja meg az általunk forgalmazott termékeket! Bővebb tájékoztatás a "Hírek" menüpontban

Kosár

Az Ön kosara üres.

Fodrászat, Kozmetika, Barber, Smink, Hajápolás, Bőrápolás - Beauty Kuckó

Golden Green Derm Touch Korszerű szalonkezelés és otthoni ápolás, szeborreás bőrre

content/slider/dermtouch_876_kicsi.jpg

Problémaorientált megoldás a mitesszeres, szeborreás bőrök kezelésére

 

Korszerű szalonkezelés és otthoni ápolás, szeborreás bőrre

A Beauty Forum kiállításon mutatkozott be a STELLA legújabb fejlesztése a GOLDEN GREEN DERM TOUCH kozmetikai termékcsaládja, mely a mitesszeres, szeborreás bőrök kezelésére lett kifejlesztve és amelyet a szakemberek bőrtípus szerint tovább adhatnak vendégeiknek otthoni ápolásra.

Szeborreás bőrről akkor beszélünk, ha a bőr faggyútermelése fokozott vagy, ha a faggyú összetétele eltér a normáltól. A kozmetikai bőrdiagnosztika, ennek alapján megkülönbözteti egymástól az olajos és korpás szeborreás bőrt Míg az előbbi könnyebben az utóbbi nehezebben kezelhető, ezért szakszerű kezelést és gondos otthoni ápolást igényel, mert kellemetlen velejárója a fokozott mitesszerképződés és a szőrtüszőgyulladás. A tünetek általában kiterjednek a dekoltázsra a hátra és nem ritkán a fejbőrre is. A különbségek ellenére a két bőrtípus kezelése több ponton is megegyezik, aminek az oka, hogy a társtünetként jelentkező bőrállapotok, mint például a bőrérzékenység, bőrirritációra való hajlam, mindkét esetben megtalálhatóak. Az olajos és a korpás szeborrea, - az esetek többségében - egy arcon belül kombinációt alkotva jelenik meg, ami szintén indokolttá teszi a kezelőszerek egységes hatását.

Példaként lássunk egy korszerű termék összetevőket tartalmazó kezelést, szeborreás, érzékeny bőrre.

A KEZELÉS MENETE

  • A bőr megtisztítása, előkészítése 

Golden Green Derm Touch

MICELLÁS ARCLEMOSÓ 3 in 1 mitesszeres bőrre

niacinamid • csipkebogyó • zöldtea kivonattal

A micellás arclemosó különleges, felületaktív molekulákat, faggyútermelést szabályozó és gyulladáscsök­kentő hatóanyagokat (niacinamid, csipkebogyó, zöldtea kivonat) tartalmaz. A hab kozmetikumból 2-4 milliliternyit oszlatunk el a bőrön és néhány percig kézzel masszírozzuk, vagy ha bőr állapota megengedi, használjunk frimátor készüléket. Egy kompressziós kendővel, bő vízzel mossuk le a bőrt és ismételjük meg munkafolyamatot. A hab állag mélyen és alaposan tisztítja, enyhén fertőtleníti a bőrt.

 

Fontosabb összetevők – bőrre gyakorolt hatások:

A niacinamidot (nikotinamid C₆H₆N₂O.) a B-3 vitaminból állítják elő. Vízoldékonysága és triglicerideket csökkentő tulajdonságánál fogva, csökkenti a bőrzsírosságot, de nem szárítja a bőrt.

A csipkebogyó, rendkívül gazdag A-, B1-, B2-, és K-vitaminokban.  Legfontosabb hatóanyaga a természetes C-vitamin, erősíti a vérerek falát, szilárdítja a kötőszövetet. A kollagén szintézis fontos vitaminja, szerepe van a bőr hidratáltságának és rugalmasságának megtartásában.

 

  • A bőr felpuhítása, kitisztítása, miteszerek eltávolítása


LADY STELLA AHACOMPLEX GÉLSZÉRUM 10% (pH 3,5)


szőlő • papaya• citrom • ananász kivonattal

 

Fontosabb összetevő – bőrre gyakorolt hatások:

A citrusfélék kivonatából előállított, 10% AHA sav tartalmú gélből 4-6 milliliternyit oszlatunk el a bőrön és 10-15 percre, egy fóliával befedjük. Száraz, előmelegített törölközőt helyezünk fölé, majd erre, egy vastagabb melegen tartó réteget helyezünk. A hatóidő leteltével egy száraz kendővel, letöröljük a maradék gélt és óvatos nyomkodással eltávolítjuk a mitesszereket, majd lefertőtlenítjük a bőrt.

 

LADY STELLA AHACOMPLEX NEUTRALIZÁLÓ TONIK (pH 8) árnika kivonattal

 

Fontosabb összetevő - bőrregyakorolt hatások:

Az árnika kivonat, bőrnyugtató és irritáció ellenes hatású. A tonik pH visszaállító hatása biztosítja, hogy a kezelés további lépései az optimális, bőr pH közeli tartományban menjenek végbe.  Egy vattakorong segítségével áttöröljük a bőrt.

Hatóanyag bejuttatása: pórusok összehúzása, a bőr nyugtatása,

Golden Green Derm Touch

PÓRUS ÖSSZEHÚZÓ GÉLPAKOLÁS mitesszeres tágpórusú bőrre

A laza állagú gélből 5-8 milliliternyi mennyiséget vigyünk fel a bőrre és egy spatula segítségével oszlassuk szét. A gél hatását fokozhatjuk, egy 8-10 perces ultrahang vagy 10-15 perces iontophorézis kezeléssel. A hatóanyagokban rendkívül gazdag gél, niacinamid, élesztő, vadgesztenye kivonatot, koffein, biotin, szőlő, pa­paya, citrom, ananász, zöldtea, csipkebogyó kivonatokat tartal­maz. A gélpakolás, normalizálja a faggyútermelést. Az összetételében lévő zöldtea és csipkebogyó kivonata nyugtatja a sérült bőrt. Az értékes összetevők segítik a pórusok összehúzását a kozmetikai tisztító kezelés után.

 

Bőrfunkciók normalizálása

Golden Green Derm Touch

MITESSZERKÉPZŐDÉST NORMALIZÁLÓ SZÉRUM 
pattanásos, szeborreás, zsíros bőrre

 A koncentrált hatóanyag tartalmú szérumból 1-2 milliliternyi mennyiséget kenjünk fel a bőrre, és gyengéd, simító  masszázs mozdulatokat alkalmazva oszlassuk el a kezelt területen. A szalicilsavat, teafaolajat, niacinamidot, élesztőt, vadgesztenye kivonatot, koffeint, biotint tartalmazó gél-szérum, gátolja a faggyútermelődést és a mitesszerek kialakulását, mérsékli a gyulladást, segíti a hámképződést. A szérum maradéktalanul felszívódik a bőrbe.

 

Befejező, bőrtápláló ápolás

Golden Green Derm Touch

MITESSZER STOP mattosító krém

pattanásos • zsíros • problémás bőrre

 

Kenjük fel a bőrre 1-2 milliliternyi napi rendszerességgel alkalmazható ápoló és mattosító krémet. A krém hatóanyag összetétele segíti a normál  faggyú működés kialakítását, illetve a szőrtüsző gyulladásra hajlamos szeborreás bőrt állapotát egyensúlyba hozza, kedvezően befolyásolja a faggyútermelést és emulgeálja a fölösleges lipideket, hámosít és segíti a sebgyógyulást.  A krém smink alapnak is kiválóan megfelel, ügyeljen arra, hogy az alapozó  alá minden esetben kenje fel!

  

A PREVENCIÓ FONTOSSÁGA A SZEBORREA KEZELÉSÉBEN

A szeborrea kialakulás a kamaszkorban a legjellemzőbb. Nem ritka, a már 9-10 éves korban jelentkező, korán serdűlő kamaszok bőrén mutatkozó szeborrea sem. Ezekben az esetekben,  nagyon fontos az otthon ápolási kozmetikumok használata és az sem kizárt, hogy kozmetikai kezelésekre is szükség van már.  Előfordulhat, hogy 3-4 hetente meg kell ismételni a kezeléseket és a tünetek elmúltáig rendszeresen folytatni kell. Általában a 25.- életév után a bőrproblémák rendeződnek és kialakul a felnőttkori bőrtípus, aminek szépségét és épségét, a  prevenciós kezelés döntően tudja befolyásolni.

A kategóriában 9 termék található.