Regisztráljon szakmai partnerünkként! Fodrászok, kozmetikusok, masszőrök, s minden felhasználónk, aki a szépségipar területén dolgozik, kedvezménnyel vásárolhatja meg az általunk forgalmazott termékeket! Bővebb tájékoztatás a "Hírek" menüpontban

Kosár

Az Ön kosara üres.

Vendég- és szalontextíliák pamut és frottír termékek széles választéka, úgy mint kozmetikai kezelőruha, fejpánt (tépőzáras, megkötős és gumis), beterítő-pillakendő stb.

Üdvözöljük a kozmetikai vendég- és szalontextíliák világában, ahol a kiváló minőségű pamut és frottír termékek széles választékát kínáljuk a szépségiparban dolgozó szakembereknek és az otthoni felhasználóknak egyaránt. Kínálatunkban megtalálhatóak a kozmetikai kezelőruhák, fejpántok, beterítők, pillakendők és textil nyomókendők, amelyek minden igényt kielégítenek, legyen szó kényelemről, praktikusságról vagy esztétikáról.

A kozmetikai kezelőruha az egyik legfontosabb eszköz minden szépségápolási és kozmetikai szalonban. Ezért fontos, hogy kényelmes, strapabíró és stílusos legyen. Kínálatunkban megtalálhatóak a pamut és frottír kezelőruhák, amelyek különböző méretekben és stílusokban elérhetőek, hogy minden szakember megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet. A puha és légáteresztő anyagok biztosítják a maximális komfortot a hosszú munkanapok során is.

A fejpántok elengedhetetlenek a kényelmes és higiénikus munkavégzéshez. Kínálatunkban szereplő tépőzáras, megkötős és gumis fejpántok kiváló minőségű anyagból készülnek, amelyek biztosan tartják a hajat és megakadályozzák annak becsúszását a kezelés során. A különböző színek és minták lehetővé teszik, hogy a szalon stílusához és brandjéhez illeszkedő fejpántot válasszon.

A beterítők és pillakendők nélkülözhetetlenek a kozmetikai kezelések során, hogy megvédjék a bútorokat és az ügyfelek ruházatát. Kínálatunkban szereplő textíliák könnyen moshatók és sterilizálhatók, így biztosítva a higiéniai szabályok betartását. A többféle színben elérhető beterítők és pillakendők lehetővé teszik, hogy a szalon hangulatához és az ügyfelek egyedi igényeihez igazítsa azokat.

A textil nyomókendők praktikusak és multifunkcionálisak a szalonban. Ezeket használhatja a kozmetikai kezelések során a fejbőr tisztításához, a sminkeltávolításhoz vagy akár az arckrémek felviteléhez. Kínálatunkban megtalálhatóak különböző méretű és vastagságú nyomókendők, amelyek ideálisak mindenféle kezeléshez és alkalmazáshoz.

Összességében kínálatunkban megtalálhatóak a kozmetikai vendég- és szalontextíliák teljes skálája, amelyek segítenek Önnek a kényelmes, higiénikus és stílusos munkavégzésben. Legyen szó kozmetikai kezelésekről, fodrászati munkákról vagy egyszerűen csak egy szépségápolási rutinról otthon, nálunk megtalálja a számára legmegfelelőbb textíliákat.

A kategóriában 65 termék található.