Regisztráljon szakmai partnerünkként! Fodrászok, kozmetikusok, masszőrök, s minden felhasználónk, aki a szépségipar területén dolgozik, kedvezménnyel vásárolhatja meg az általunk forgalmazott termékeket! Bővebb tájékoztatás a "Hírek" menüpontban

Dandy Beard szakállápolás

A Niamh Hair Koncept laboratóriumokból származik a Dandy Beard termékcsalád, amely csatlakozik a hagyományos szakállas rituáléhoz, a modern ember személyes és kreatív stílusának eredetiségével.

Dandy olyan átfogó irányvonal, amely kielégíti azon emberek szükségleteit, akik szakítani akarnak a hagyományokkal, akik meg akarják mutatni, és kifejezni személyiségüket a világnak, az odaadással és inspirációval, amelyet saját maguk és stílusuk gondozásába helyeznek.

A Dandy a tökéletes megoldás azok számára, akik egyedi termékeket keresnek és ki akarnak állni, anélkül, hogy elhanyagolnák a személyes gondoskodás szertartását.

Az egyes termékeket minden részletében tanulmányozzák, és első osztályú, finomított, luxusmegoldásokkal az aktív összetevőket gazdagítják.

Megoldást jelentik azon férfiaknak, akik ragaszkodnak a stílushoz és a modern termékekhez, valamint az egészséges bőrhöz, szakállhoz és hajhoz.

A Dandy azt az időtlen stílust jelenti, amely nem követi a trendeket, vagy az átmeneti divatot, olyan koncepciót, amely újraértelmezi a férfias esztétikát és új finomítási szabályokat teremt férfias stílusban.

A kategóriában 14 termék található.