Regisztráljon szakmai partnerünkként! Fodrászok, kozmetikusok, masszőrök, s minden felhasználónk, aki a szépségipar területén dolgozik, kedvezménnyel vásárolhatja meg az általunk forgalmazott termékeket! Bővebb tájékoztatás a "Hírek" menüpontban

Kosár

Az Ön kosara üres.

Lady STELLA Klinikai Tisztaságú Kozmetikumok: Professzionális Megoldások a Tiszta és Egészséges Bőrért

Lady Stella Professzionális Szuperkoncentrátumok
Az elmúlt időszakban sikeresen debütáltak egy szakmai online bemutató keretében az új Lady Stella szuperkoncentrátumok.
Több mint 1 éves fejlesztői munka eredményeképp születtek meg,
VEGAN formulában. 
 
Mi a különlegességük? 
A piacon lévő hasonló termékek általában 3-5% hatóanyag tartalmúak, a Lady Stella Szuperkoncentrátumok 10% stabilizált hatóanyagot tartalmaznak! (Ezt azért fontos hangsúlyozni, mert az egyik legjobb példa a C Vitamin hatóanyag, mely aszkorbinsav formában, valamilyen mesterséges stabilizálószerrel kiegészítve kilónként maximum 2000 forint, míg a stabilizált C Vitamin, mint kimondottan kozmetikai hatóanyag kg ára 100.000 forint felett van.)
Tehát extra hatékonyan növelik a szalonkozmetikai kezelések eredményességét.

Üdvözöljük a Lady STELLA Klinikai tisztaságú kozmetikumok világában, ahol az innováció és a tudomány találkozik a kiváló minőségű bőrápolásban. A Lady STELLA márka elkötelezett az egészséges és szép bőr megőrzése mellett, és olyan termékeket kínál, amelyek a legmagasabb színvonalúak és hatékonyak, még a legérzékenyebb bőrtípusok számára is.

A Lady STELLA Klinikai tisztaságú kozmetikumok kifejezetten kifejlesztett formulái segítenek megtisztítani és revitalizálni a bőrt, miközben csökkentik a bőrhibák megjelenését és javítják a bőr textúráját. A termékek olyan hatóanyagokat tartalmaznak, mint például a retinol, a C-vitamin és a hyaluronsav, amelyek hozzájárulnak a bőr egészségéhez és fiatalos megjelenéséhez.

A Lady STELLA Klinikai tisztaságú kozmetikumok speciális formulái segítenek csökkenteni a bőrhibákat, mint például a pattanások, mitesszerek és pigmentfoltok, így egyenletesebb és ragyogóbb bőrképet eredményeznek. A termékek klinikailag teszteltek és bizonyítottan hatékonyak, így biztos lehet benne, hogy a legjobbat kapja bőrének.

A Lady STELLA Klinikai tisztaságú termékek garantáltan kiváló minőségűek és hatékonyak, és minden igényt kielégítenek a bőrápolás területén. A tudomány és a természet ötvözése garantálja, hogy bőre egészséges és ragyogó maradjon hosszú távon.

Fedezze fel a Lady STELLA Klinikai tisztaságú kozmetikumok világát, és tegye teljessé bőrápolási rutinját a legmagasabb minőségű termékekkel! Bízzon meg a Lady STELLA szakértelmében, és élvezze a gyönyörű és egészséges bőr előnyeit!

A kategóriában 9 termék található.