Vásárlói értékelések

Korrekt adásvétel, gyors szállítás, tökéletes volt minden.
FORGÁCS LÁSZLÓ, 2020-05-25
Gyorsan megérkezett a termék, rendben működik.
Varga Eszter, 2020-05-24
Az általam rendelt termék használhatatlan. Funkcióját egyáltalán nem látja el.
Farkas Csilla, 2020-05-22
Az eszkoz amit rendeltem tokeletesen jo A gyanta az nagyon gyenge minoseg Amikor kihul pattogzik lefele es nem lehet szepen lehuzni
Robert Csarnai, 2020-05-22
Hihetetlenül gyorsan érkezett meg a rendelt csomag. A termékek hibátlanok és kifogástalan minőségűek voltak.
Királyné Nagy Noémi, 2020-05-22
Mindennel elégedett vagyok, gyorsak voltak és rugalmadak. Köszönöm.
Nagy Annamária, 2020-05-21
A GLS hibájából szakadt zacskóban került vissza az árù! amiért 1800 Ft fizettem !Ezért egy “úriember “ bunkó módon ordibalt velem nem hallgatott meg! Mondta hogy nem utalja vissza a pénzt ! Ordított hogy fel fog engem is jelenteni meg a GLS is ! Nem kell a pénz ! De megvan a véleményem
Kucsera-Tóth Éva, 2020-05-20
Kedves Hölgyem! Felhasználói fiókjának letiltását megtehettük volna, de mégsem tettük, mert kíváncsiak voltunk - így a történtek után több mint két héttel - a véleményére vásárlása kapcsán. Láthatja vállaljuk a történteket, nem burkolódzunk a némaság homályába! Mondják, hogy messziről jött ember azt mond, amit akar – sajnos az Ön által leírtak abszolút nem fedik a valóságot. Senki nem beszélt részünkről Önnel emelt hangon, annak ellenére, hogy Ön teljesen kikelt magából, majd párjának átadta a telefont, aki végezetül ránk csapta a készüléket, s bontotta a vonalat. Próbáltuk értelmezni az értelmezhetetlent, hisz a történtek sajnálatos módon mind Ön ellen szóltak. Sajnálatos módon, a kereskedelemben kapható leghitványabb minőségű fekete szemeteszsákba visszacsomagolta a terméket, a hivatalos számlát összefirkálta valamiféle számlaszámot ráírva, majd a csomagot visszaküldte címünkre. A küldemény meg is érkezett szakadtan, darabokra hullva, koszosan. Visszakaptunk egy halom értéktelen szemetet. Lehet minősíteni a GLS-t, de a küldemények biztonságos csomagolása a feladó feladata – sajnos ez utóbbi, jelen esetben nem valósult meg. Ön teljes mértékben figyelmen kívül hagyta a termék visszaküldés szabályait. 14 napon belül bármikor visszaküldheti a vásárolt terméket, s mi visszafizetjük az árát, de ennek van egy folyamata. Mindenekelőtt értesíteni kell az áruházat a visszaküldési szándékról, majd azt követően kötelezően ki kell töltenie egy dokumentumot, melyben írásban nyilatkozik a termék visszaküldésről, megírja bankszámlaszámát stb. Mindezen információk, megtalálhatók az ÁSZF-ben, ahonnan a szándéknyilatkozat is letölthető. Az Ön esetében semmi nem valósult meg. Amennyiben Ön nem írta volna felül a hivatalos eljárást, akkor elkerülhető lett volna eme kellemetlenség! Érdemes elgondolkoznia történteken, s a jövőben úgy hozzáállni internetes vásárlásaihoz, hogy a webshopoknál is értelmes, intelligens emberek dolgoznak – kik minden problémában próbálnak megoldást nyújtani!
beautykucko.hu
A termékek nagyon jó minőségűek, a rendelés gyorsan feldolgozásra került és hamar megérkezett a csomag, kifogástalan állapotban.
Anonim vásárló, 2020-05-20
Gyorsan itt volt a termék, elégedett vagyok vele és a szállítással is!
Laczkovszki Eszter, 2020-05-19
Elégedett vagyok, a kiszállítás gyorsaságával is.
Oláh Krisztina, 2020-05-19
Korrekt kommunikáció és hozzáállás, jó termék, gyors szállítás. A csomagautomatába kézbesítés fontos választási szempont volt.
Anonim vásárló, 2020-05-18
Karantén idején voltunk, felfokozott webáruházi forgalommal. Egyetlen termék a több közül nem érkezett meg, ezt telefonon jeleztem. Azonnal küldték futárral, Szuper kis hely!
Anonim vásárló, 2020-05-18
A gyantamelegítő nem tartja megfelelően melegen a gyantát sajnos.
Sebők Andrea, 2020-05-18
Időben és rendben megérkeztek a termékek.Csak ajánlani tudom.
Anonim vásárló, 2020-05-17
Nagyon jó és strapa bíró termékek. Kifejezetten a borvágo olló.... Azzal nagyon megvagyok elégedve. Csak ajánlani tudom.
Dobai Fatime, 2020-05-15
Minden rendben és gyorsan zajlott. Köszi!
Ruffné Tisóczki Krisztina Gyöngyi e.v., 2020-05-15
Szuper gyors volt! Elégedett vagyok! Talán a termék keresőn kellene javítani. Nehézen boldogultam vele!
Lángné Batka Gabriella, 2020-05-14
Nagyon meg vagyok elégedve,korrekt kedves segítő kész csapat.
Takács Dezsőné, 2020-05-14
Pontos, gyors kiszolgálás, máskor is szívesen vásárolok Önöknél!
Juhász Lászlóné, 2020-05-14
Gyors. Pontos. Minden rendben volt.
Gönczi-Révész Kitti, 2020-05-14